Maler i Vejen

Vi laver alt i malerarbejde

Maler Vejen er din lokale malermester i Vejen og omegn. Med en stab af dygtige medarbejdere og erfarne fagfolk, så vil vi gerne være din foretrukne maler, når der skal udføres maleropgaver i Vejen og omegn. Vi udfører maleropgaver inden for både erhverv, samt det private, hvor nøgleordet er kvalitet.

Maling af vinduer og døre

Vinduer skal vedligeholdes for at undgå råd og svamp. Dette kan Maler Vejen hjælpe dig med. Endvidere kan vi også med den rigtige maleteknik sikre at, din gamle dør ikke behøves at udskiftes med en ny. Tag kontakt til os for at høre mere. Vi maler både ude og inde.

Maling af træværk og muværk

Hos Maler Vejen ved vi hvordan man maler træværk og murværk korrekt. Vi har den nødvendige viden og det rigtige værktøj, som skal til. Ligegyldigt om det er mur eller træ, indfrier vores professionelle malerarbejde jeres drømme og idéer. Det er meget afgørende, at forarbejdet gøres rigtigt. Til dette er vi den rette samarbejdspartner.

Mai-Britt Boye

Malermester +45 30717481 [email protected]

Indhent et gratis
og udforpligtende tilbud

Hos Maler Vejen har vi et team af dygtige og erfarne malere, som står klar til at varetage din næste maleropgave til perfektion. Vores mange års erfaring med maleropgaver inden for både det private, samt erhvervslivet er din garanti for et succesfuldt samarbejde.

Udfyld felterne og få et gratis konsulentbesøg, hvor vi hjælper dig med at finde den bedste løsning. Du får en skræddersyet løsning, der passer til lige netop dine ønsker og behov.