Et udpluk af vores referencer

De er virkelig dygtige :-)

Mai-Britt og Andreas er gode til at inspirere og komme med ideer til malerarbejde og renovering. De er ordentlige, rydder op, så vi har slet ikke følt, vi har haft håndværkere, mens de arbejder her. De er dygtige til deres arbejde, overholder tidsplaner, beregninger m.m. Vi har kun godt at sige, og vi kan kun anbefale Andreas og Mai-Britt. De er virkelig dygtige

- Familien Sørensen i Ølgod Beskrivelse af opgaven

Maleropgave i Ølgod

Hos Lene og Jens Axel har vi i nov. og dec. været i gang med at male renovere stuer og værelser efter vandskade. I efteråret var Maibritt i københavn og male i deres lejlighed der.

Mai-Britt Boye

Malermester

De stillede næste  morgen med deres grej, og vi fik malet væggene

Vi havde planlagt at skulle have malet gulv i værksted og biludstilling inden vi gik på juleferie, men da vi  havde fået alt tømt ud af butikken kunne vi godt se at væggene trængte til at blive malet. Vi tog telefonen og ringede til Andreas og  Mai-Britt, og  satte dem ind i situationen. De stillede næste  morgen med deres grej, og vi fik malet  væggene. De løste opgaven for os hurtigt og professionelt, så vi vil gerne anbefale dem.

- Brørup Bilcenter, Brørup Beskrivelse af opgaven

Maleropgave Brørup

Vi blev kontaktet med kort varsel 20.12. Kresten og Allan ville gerne med kort varsel  have malet vægge i deres biludstilling. Næste morgen d 21 var vi på pletten med stilads og maling og gik i gang med opgaven.

Mai-Britt Boye

Malermester

Godt arbejde!

- Per fra Vejen Beskrivelse af opgaven

Grønvangparken Vejen

Vi fik opgaven sidste sommer med at rengøre og male alt udvendig træværk

Mai-Britt Boye

Malermester

Godt arbejde!

- Klara fra Esbjerg Beskrivelse af opgaven

Byhus i Esbjerg

Sidste sommer malerrenoverede vi huset udvendig  døre og vinduer og murværk.

Mai-Britt Boye

Malermester