Om os

Vi laver alt i malerarbejde

Maler Vejen udfører et bredt udvalg af opgaver, for kunder i Vejen, Esbjerg, Kolding, Varde og Haderslev kommune. Ingen opgave er for stor og ingen opgave er for lille. Vi udfører kvalitets malerarbejde til den rigtige pris, uanset arbejdets omfang. Vi står gerne til rådighed med vejledning og gode idéer til det projekt du ønsker løst. Vi løser alle former for malerarbejde – inde såvel som ude.

Alle typer kunder og maler opgaver

Vi har kunder indenfor både det private, offentlige og erhvervsmæssige segment. Vi kigger gerne forbi dig, til en uforpligtende snak omkring en potentiel opgave. Vi drøfter opgaven og gennemgår dine krav, så vi kan anbefale dig den bedste løsning som matcher dine behov – og giver naturligvis et godt tilbud på arbejdet.

Professionelt maler mester

Vi sørger for professionelt malerarbejde lige fra tilbudsgivning, til den afsluttende rengøring. Med vores øje for kvalitet, har vi også fokus på at tilbyde alle vores kunder konkurrencedygtige priser. Vi dækker primært området mellem Esbjerg og Kolding (Vejen, Esbjerg, Kolding, Varde og Haderslev kommune), men kører også gerne udenfor området til netop din opgave.

Mai-Britt Boye

Malermester +45 30717481 [email protected]

Indhent et gratis
og udforpligtende tilbud

Hos os kan du få en skræddersyet løsning, som passer til lige netop dine ønsker og behov. Vi er altid klar til at hjælpe dig med dit næste malerprojekt, dette gælder både hvis du skal have hele huset malet, eller du blot ønsker døren til køkkenet i en anden farve, så står vores kyndige ekspertise til rådighed.

Udfyld felterne og få et gratis konsulentbesøg, hvor vi hjælper dig med at finde den bedste løsning.